De Wilde Wereld - Lente Dansfeest: Swing into Spring

ZATERDAG

Zaterdag 24 maart van 21:30 tot 02:00

Op zaterdag 24 maart organiseert OGDD “Onze Generatie Draait Door” een lente dansfeest in theater “De Wilde Wereld” in Wageningen.

Tijd: 21:30 uur – 02:00 uur Entree: € 5,00

OGDD - "Onze Generatie Draait Door" staat voor blijven swingen voor veertigers, 25plussers, vijftigers en alles wat er verder bij past. Liefde voor de pure muziek. Een gezellige avond waarnaar je zowel met een groep als in je eentje uit kunt gaan. Een redelijk vroege start (21:30 uur), om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden.

DJ’s Jan en Wiebe zullen deze avond zorgen voor een gevarieerd aanbod van dansvloerdwingende muziek uit onze westerse wereld. Deze keer net als bij het top2000 feest weer met filmbeelden uit de rijke muziekhistorie.

En bij de lente horen warme klanken. Het is OGDD via hun muzikale contacten gelukt om voor deze avond één van de sleutelfiguren binnen de wereldmuziek scene van Nederland vast te leggen: Francis de Souza DJ , booker en muziekprogrammeur.

Francis is regelmatig deejay onder de naam DJ Francesco. Zijn smaak is heel breed maar zijn hart ligt toch vooral bij Afrikaanse en Caribische muziek. Hij staat er garant voor dat je je op 24 maart bij OGDD kunt opwarmen aan tropische ritmes uit de halve wereld. Denk daarbij vooral aan vintage klanken uit de seventies, en muziekstijlen als soukous, cumbia, cadence, afrobeat, semba en highlife. Van Angola tot Haïti, en van Colombia tot Ethiopië. Een wereld vol parelende gitaren, stuwende bassen, funky percussie en gierende orgeltjes. Stil staan is geen optie !!!

DJ Francesco is al ruim 25 jaar actief in de wereldmuziek, ondermeer als muziekprogrammeur, festivalorganisator, impresario en radiomaker. Zo werkte hij o.a. als muziekprogrammeur voor het Tropentheater (Amsterdam) en RASA (Utrecht), als booker en drijvende kracht bij Earth Beat en als muziekprogrammeur bij het Houtfestival in Haarlem en multicultureel podium voor wereldmuziek / jazz / cross-over / pop en folk “De X” in Leiden. En Francis is één van de ambassadeurs en smaakmakers van de community van het Amsterdamse Paradiso: “Ticket to the Tropics”.

Voor meer informatie zie: www.ogd.nl Hier kunt u alles lezen over waarvoor de organisatie staat, wie ze zijn (over ons), de muziekkeuze, agenda etc.