Evenementen in de maand oktober, 2017

OKTOBER 2017

Café Loburg - Unitas: Hell breaks loose: horror tour

Dinsdag 31 oktober van 19:00 tot 22:00

Deze Halloween organiseert Unitas een spooktocht waarbij je in groepjes door een spookachtig Wageningen en door donkere kelders wordt geleid. Onderweg ontmoet je vreemde wezens en kan je lekker griezelen. Tijdens deze tocht door Wageningen dien je de poort naar hel weer te sluiten om de ontsnapping van nog meer monsters te voorkomen.

Vertrek is vanuit café Loburg en daar kom je ook weer terug. Schrijf je nu in als groep (maximaal 10 man) of als individu door te mailen naar opgeven@jvunitas.nl. Opgeven kan t/m zondag 29 oktober om verzekerd te zijn van een griezelticket. Op de avond zelf binnen komen lopen is ook nog een optie.

Deelname is voor niet-leden 3 euro per persoon. Voor Unitasleden is het gratis.

LUCA - RadioRave Barry Paf & Menno de Boer

Zaterdag 28 oktober van 23:00 tot 04:00

De RadioRave komt naar LUCA op zatedag 28 oktober. Barry Paf en Menno de Boer, bekend van radio 538, laten je raven voor je leven. Het publiek bepaalt wat ze draaien, iedere kwartier een ander thema.
Deze krankzinnige avond in LUCA mag je niet missen!

ENTREE TOT 01:00 IS GRATIS!!!! Na 01:00 € 10,- p.p.
LUCA = 18+

Cafe Loburg - EightiesNinetiesTwenties..Now

Zaterdag 28 oktober van 23:00 tot 03:45

Saturday October 28 - DJ Jerry Gershon is spinning all the hits that made your year. Starting at 11 PM, free for all, be sure you're ready to dance!

Forum - Forum Pop Dive

Zaterdag 28 oktober van 20:15 tot 23:45

Op zaterdag 28 oktober geven OBK Bennekom, het Wageningse studentenorkest De Ontzetting en de Argoband een groots popconcert in het mooie Forum gebouw op de WUR campus.
De muzikanten en zangeressen geven spetterende optredens met popmuziek door de jaren heen. Stil zitten is geen optie. Geniet van de muziek onder het genot van een drankje, en dans tot middernacht! Dit wil je niet missen!

Thuis - Wageningen Storytelling Night #2

Vrijdag 27 oktober van 20:00 tot 22:30

On Friday the 27th of October join us for the cosiest new event in town! THUISwageningen opens its doors to host an array of storytellers from near and far for a night that will carry you away and leave you entranced.

We've got food and drink too, so don't miss out!

INFO:
Date: 27/10/17
Doors Open at 19:00
Stories Start at 20:00
Location: Thuis, Stationsstraat 32, Wageningen

TICKETS: 5€
SOUP: 4€

Join the Journey & Share the Story !

Nji-Sri presents - Crazy Christmasparty

Donderdag 26 oktober van 23:00 tot 04:00

Periode 2 vangt bijna aan, de dagen worden korter en de winterversiering is in het centrum van Wageningen al opgehangen. Kortom, het is bijna kerst! Donderdag 26 oktober zal om 23:00 uur bij Nji-Sri de Crazy Christmasparty van start gaan en de foute kerstnummers zullen Nieuwstraat 2 vullen. Tot 02:00 uur kunt u binnenkomen om te genieten van “the most wonderful time of the year”! Om 04:00 zal de kerstboom worden afgetakeld en de kerstballen opgeruimd om pas twee maanden later weer nodig te zijn. Om toch de zomer nog niet achter ons te laten, zal de Licor 43 voor slechts €1,20 over de bar gaan. Komt allen dus het einde van de tentamenweek vieren op het beste kerstfeest van de maand!

Café Loburg - FunkyFall with DJ Monica

Zaterdag 21 oktober van 23:00 tot 04:00

This time of falling leaves DJ Monica is going to treat you to Hot Funky Grooves & Beats!

LOCATIE: Café Loburg
DATUM: zaterdag 21 oktober
TIJD: 23:00 uur
TOEGANG: gratis

Luca - IN&OUT 18+ met ZACK INK Live!

Zaterdag 21 oktober van 22:00 tot 04:00

De herfstvakantie sluit je af bij IN&OUT tijdens de holiday edition op zaterdag 21 oktober in LUCA Wageningen!

Met deze line-up sluit je de vakantie goed af:

Zack Ink Live!

Mr. Marshall
Milan Budding
Rik Tan
DJTRD official / Squad 105
R-REWIND

Café Loburg - Francien van Tuinen & Reinier Baas

Donderdag 19 oktober van 20:30 tot 23:00

Jasper Somsen Invites… Francien van Tuinen & Reinier Baas

WAGENINGEN. In de serie LoburgLive & Jazz in Wageningen ontvangt bassist Jasper Somsen op donderdagavond 19 oktober, om 20.30 uur, Francien van Tuinen (zang) & Reinier (gitaar) op het jazzpodium van café Loburg.

Francien van Tuinen is niet voor één gat te vangen. De unieke stem van Francien van Tuinen is zeer geliefd. Sinds de zangeres in 1997 het Nederlands Jazz Vocalisten Concours won werkt ze aan een rijk en veelzijdig oeuvre. Ze staat bekend om haar uitzonderlijke ritmische flexibiliteit. Ze is een zangeres die zich, vanuit de jazzmuziek, met lef soepel beweegt tussen veel verschillenden stijlen. Op haar album “Countrified” (2015) hoor je invloeden van o.a. folk en indiepop. Ze schreef de teksten voor het met een Edison genomineerde album “Muzyka” (2004).

Gitarist, componist en bandleider Reinier Baas wordt geprezen om zijn durf, muzikaliteit en onafhankelijkheid. In juni 2015 speelde hij met gitarist Anton Goudsmit in het voorprogramma voor gitaaricoon Larry Carlton. Reinier Baas is een inventieve, onconventionele muzikant die in zijn eigen band, More Socially Relevant Jazz Music Ensemble, samenwerkt met o.a. de saxofonisten Ben van Gelder en Maarten Hogenhuis. Francien van Tuinen en Reinier Baas vormen samen een hecht, fijnzinnig en eigenzinnig duo.

Dit jaar en ook in 2018 organiseren Jazz in Wageningen en Loburg Live een serie jazzconcerten op de donderdagavond. Onder de titel "Jasper Somsen Invites …" nodigt Jasper de beste Nederlandse jazzmuzikanten uit voor een concert in een doorgaans unieke eenmalige bezetting. Deze concerten beginnen om 20.30u en zijn rond 22.30u afgelopen. Entree is gratis, donatie welkom. Info: www.loburg.com | www.jazzinwageningen.

Eetcafé H41- Verjaardagsfeest met Captain Gumbo

Zaterdag 14 oktober van 22:00 tot 03:00

Voor velen het oude vertrouwde geluid van Captain Gumbo met wat drankjes en hapjes van ons om ons 7de lustrum te vieren! Jij komt toch ook!!?

Pagina's