Evenementen in de maand augustus, 2017

AUGUSTUS 2017

Café Loburg - LoburgLive 4th Anniversary Weekend: Jasper Somsen Invites

Donderdag 31 augustus van 20:30 tot 23:00

n mei van dit jaar speelde deze combinatie al in Loburg, en omdat we dit zo'n geweldige combinatie vonden nu wederom op het LoburgLive podium.

Jasper Somsen

Jasper Somsen (1973) is behalve programmeur van Jazz in Wageningen vooral contrabassist en componist. Tijdens zijn veelzijdige carrière speelde hij met vele beroemde musici uit (inter)nationale jazzscene w.o.: Enrico Pieranunzi, Joey Calderazzo, Jeff Ballard, John Beasley, Jean-Michel Pilc, Bob Sheppard, Justin Faulkner, André Ceccarelli, Gabriele Mirabassi, Bert Joris, Bert van den Brink, Ramón Valle, Toon Roos, Karel Boehlee, John Engels, Yuri Honing, Cor Bakker en Eric Vloeimans. In maart verschijnt zijn eerste internationale debut album als bandleider en componist “A New Episode In Life – Part I” (Challenge Records).

Paul van Kessel

Paul van Kessel werd door NPO Soul & jazz bekroond tot Soul en Jazztalent en bij Noorderslag festival getipt door NRC als een 'must see'. Deze van oorsprong Limburgse singer & songwriter verenigt vele uitersten. Hij werd niet zomaar de trefzekere, jazz & soul-full zanger van eigen en classic repertoire. Paul is jarenlang frontman van bands als The Young Sinatras, Crooners Echo en Wicked Jazz Sounds. Onlangs bracht hij twee solo EP's uit, Riot & Keep Your Soul Together. Een nieuw album is onderweg! Live speelt hij momenteel werk van z'n eerste twee solo EPs, nieuw werk en 'classic blues & jazz stukken'. Paul omschrijft z'n muziek t liefst als "akoestische soul met blues & jazz invloeden".

Tim Langedijk

Gitarist Tim Langedijk (1984) was 10 jaar, toen hij begon met gitaar spelen. Hij studeerde cum laude af aan het Rotterdams conservatorium. In deze periode richtte hij het Tim Langedijk Trio op, waarmee hij onder andere in 2010 op het North Sea Jazz Festival stond. Ook tourt hij in binnen- en buitenland met o.a. het Gabriela Kozyra Quartet en de jazzrock/funk formatie Great Eyeballs. Hij is een veelgevraagd studiogitarist en werkt als arrangeur voor diverse producties. Hij is verbonden als hoofdvakdocent aan het Haarlems en Tilburgs conservatorium.

http://www.jaspersomsen.com/

DATUM: donderdag 31 augustus 2017
TIJD: 20:30
ENTREE: gratis

Eetcafé H41 - AID NSW: Palm Tree Party

Dinsdag 22 augustus van 23:00 tot 04:00

Dinsdagavond bereikt de AID zijn feestelijke hoogtepunt met de Palm Tree Party in H41. Dj's UOAK en JeanJuan brengen je in tropische sferen met de nieuwste deep en melodic house, omringd door majestueuze palmbomen!

Volg https://open.spotify.com/user/21ifzjxggdajdpc4w6iqxslkq/playlist/4QBDjE1...
om alvast in de stemming te komen!

Dj's:
https://m.facebook.com/uoakmusic/

https://m.facebook.com/itsjeanjuan/

Eetcafé H4 - AID NSW: Chocofrituroke

Maandag 21 augustus van 23:00 tot 04:00

Chocoladefontein. Karaoke. Frituur. Vanavond is er bij NSW voor ieder wat wils! Geniet van je favoriete snacks, en breng je lievelingsnummer ten gehore. Dit wil je niet missen!

SHOUT! - SHOUT Out and Proud AID party

Maandag 21 augustus van 22:00 tot 03:00

Zin in een avond vol gay tunes? Alleen deze avond! Kom naar Shout en geniet van onze muziek onder het genot van een fabulous roze drankje! Dit is het meest hetero-vriendelijke feest in Wageningen! We zijn er klaar voor jij ook? Come out and dance!

Eetcafé H41 - AID NSW: No pain No game - game night

Zondag 20 augustus van 22:00 tot 23:00

Een relaxte kroegavond bij NSW. Daag je groepje uit in een potje Mario Kart, Risk of Kolonisten van Catan. Versterk je teamband door tegen een ander groepje ten strijde te trekken met 30 seconds. Moge de beste winnen!

Eetcafé H41 - AID NSW: Blues in the Woods - Band night

Zaterdag 19 augustus van 23:00 tot 04:00

Vanavond kan je bij NSW ontspannen en relaxen. Zak met een biertje onderuit om bij te praten met je groepje, of dans juist op de muziek van een mega goede band. Alles is er om te genieten van de blues in the woods!

Café Loburg - Unitas AID: Bandnight

Vrijdag 18 augustus van 23:00 tot 04:00

Wie aan Unitas denkt, denkt ook aan muziek. Vele muziek genres zijn bij ons populair. Kom lekker een drankje doen, chillen of gewoon genieten van epische gitaargeluiden geproduceerd door de bands. Wie weet beland je vanavond nog per ongeluk in een moshpit.

Eetcafé H41- AID NSW: Off the beaten path, specialty beer night

Vrijdag 18 augustus van 08:15 tot 08:15

De AID begint, en hoe beter om deze mooie week te beginnen dan met heerlijk bier! Kom bij ons chillen en geniet van verscheidene speciaalbieren. Met onze bier-stempelkaarten kun je meerdere verschillende bieren proeven of uitdelen aan je groepsgenoten.

LUCA - Pre-AID

Donderdag 17 augustus van 23:00 tot 04:00

Unofficial Pre-AID party. Students only.

Café Loburg - AID Franciscus Pre-party

Donderdag 17 augustus van 22:00 tot 05:00

Ondanks dat de AID pas morgen begint, kan je vanavond al los gaan tijdens onze Pre-party in Cafe Loburg!

Pagina's