Evenementen in de maand augustus, 2016

AUGUSTUS 2016

Café Loburg - Sunday Afternoon Blues

Zondag 28 augustus van 14:00 tot 18:00

Zondagmiddag 28 augustus is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Speciale gast deze maand is Jan Kanis.

Jan Kanis is een nederland se zanger en gitarist. Zijn bluesy gitaarstijl en warme soulvolle stem hebben veel muziekliefhebbers in Nederland en in heel Europa geraakt.
Hij heeft in de afgelopen jaren diverse albums opgenomen met diverse gezelschappen. Het meest recent nam hij deel aan 'The Brooklyn Rhythm and Blues Project': een groep van de beste nederlandse muzikanten die spelen vanuit het hart.
Daarnaast toert Jan Kanis ook met R & B / soulband 48Special en af en toe met gitaarrockband DUDE

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

Kom kijken, drink wat lekkers of speel ook gewoon lekker mee.
We beginnen om 14.00 uur en gaan door tot na 18.00 uur. Vanaf 17:00 zal er wederom een accoustische sessie zijn.

Arie Jan, Bob

DATUM: zondag 28 augustus 2016
TIJD: 14.00
TOEGANG: gratis

ICA Wageningen - LAST Summer PARTY

Zaterdag 27 augustus van 23:45 tot 05:00

For the younger one amongst us, we present you a super night with International hits from DJ Twan.

Doors open at 24.00 hrs

HAPPY HOUR: From 24:00 - 02:00 hrs

Entrance only with WUR student card or ICA members.
AFTER 02:00 HRS: NO ENTRANC

Villa Bloem - Baobab: Daan & Luuk

Zaterdag 27 augustus van 21:00 tot 01:00

After a short summer stop we are back at the villa. This time with the twins Daan & Luuk!

Since birth these two twin brothers have a big love for music. Having played in several bands and collecting vinyl since an early age they've grown to have an eclectic taste in music. This led to both brothers being given jobs in recordstore Waaghals records in Nijmegen where they have been increasing their musical knowledge ever since. More recently they have started producing electronic music being spotted by ESHU Agency and signed to their agency. These boys are musical wizards and their selection is sure to blast a spell into the Villa.

- FREE
- VINYL ONLY
- A LOT OF FUN AND GEZELLIGHEID

Ceres - De Finale X Mr. Belt & Wezol

Woensdag 24 augustus van 23:45 tot 09:00

Woensdag – De Finale X MR. BELT & WEZOL

Dit belooft een onvergetelijke nacht te worden. We sluiten de week af met Mr. Belt & Wezol, ze vliegen de hele wereld over maar vanavond zijn ze bij ons te zien! In de kleine zaal zal de moombathon muziek ervoor zorgen dat de temperaturen hoog oplopen. Blijf daarna tot in de vroege uurtjes dansen op de discohitjes van Sjors & Henk en pak een ontbijtje mee.

Onder de studenten bekend als PK, Spa rood met Apfelkorn kan je vanavond voor slechts 1 muntje naar binnen gieten. En de vertrouwde flugels kun je voor 3 munten per 2 krijgen. Do we need to say more?! TOT VANAVOND

SSR-W - Nu of Nooit

Woensdag 24 augustus van 23:45 tot 06:00

Kom BETER NU nog één keer genieten op SSR-W! We sluiten knallend af met THE FLEXICAN & SEF! Dans onder de lasers en neem met je AID-groepje een drankbucket van onze Bucket List! Ook is KwasiR weer geopend voor Hollandse hits en een goed potje stiefelen! Blijf tot het laatste ontbijt om zes uur!

Nji-Sri - AID: Where Dreams Come True

Woensdag 24 augustus van 23:45 tot 04:00

Let it go bij Nji-Sri vanavond! Waan je in een sprookjesachtig Disney-paleis. Van Jungle Book tot Mickey Mouse, al je jeugdsentimenten komen aan bod! Hakuna Matata!

KSV Franciscus - Euforie

Woensdag 24 augustus van 23:45 tot 08:00

Wat is er mooier dan de AID in volle Euforie af te sluiten? Billy the Kit en DJ Ziggy zullen deze fantastische week afsluiten met een knaller. Met zo'n 250 optredens per jaar is Billy the Kit één van de top DJ's van Nederland. Wil jij liever je stem schor zingen aan foute liedjes? Kom dan naar Proud to be Fout in de kroegzaal!

H41 - NSW: The Final Countdown

Woensdag 24 augustus van 23:30 tot 04:00

De laatste avond. Iedereen is moe! Maar des te leuker om met iedereen nog een keer los te gaan! En dit keer met niet alleen geweldige muziek, een super leuke sfeer, maar ook met hele lekkere cocktails! Be there.

de Kater - VGSW: Uitbrakborrel

Woensdag 24 augustus van 23:15 tot 23:15

Ook zin om uit te brakken met een biertje? Bij VGSW kan dit! Dit is de ideale gelegenheid om nog een lekker afscheidsdrankje te doen met je AID-groepje. Voor de echte nachtbrakers wacht er bij het ochtendgloren nog een smakelijk ontbijtje!

LUCA - International Party

Woensdag 24 augustus van 23:00 tot 04:00

International music party by DJ Paulo @ LUCA. LAtin, Afriacan, Balkan, Oriental, Latin Pop.
Doors closed 02:00

Pagina's