Evenementen in de maand december, 2015

DECEMBER 2015

Het Gat - Sweet 2016 New Years Eve

Donderdag 31 december van 23:45 tot 04:00

Sweet 2016 new years eve party.
Ticket: early birds: € 6,- including 2 drinks & wardrobe
VIP € 100,- including table, champagne & vodka, rum, whiskey.
Normal ticket € 8,- including 2 drinks & wardrope
Doorsale: 10,- including 2 drinks & wardrope

Smokerslounge, Cafe & Club. Music By Branco Boavista. Special Sweet cocktails & shooterbar. Candy girls. Spin&Win.

Online ticktes this week available!
18+

Café Loburg - GLoburg: NYE

Donderdag 31 december van 23:45 tot 06:00

We celebrate New Years Eve in an Glow-in-the-dark way. Kicking off at 0:30 with Freak events followd up by the DJ's from Baobab spinning their Vynil, we welcome you with a glass of champagne and create a grand party where you can enjoy all different kinds of music. We sell no tickets in advance, come over and get your entranceticket for just €5, dress up suitable for a Glow-in-the-dark- party and get up and dance till 06:00!

Junushoff - Unitas: New Years Eve "Red vs Blue"

Donderdag 31 december van 23:45 tot 05:45

Raise your fist, shout out loud and celebrate the New Year! Participate in an epic battle of "Red vs Blue". Electro, Pop, Rock, Drum 'n' Bass, Hardcore and a lot more genres will be battling each other in a 1 vs 1 match. Show your preference with the red or blue light provided and decide who wins.
Also visit our 80's & 90's disco in the second area and enjoy a free drink at the entrance.

Tickets: 15 euro (excl. service fee)
Doors open: 0:30-2:00

Get your tickets at:
www.jvunitas.nl (paypal and Ideal available)
Generaal Foulkesweg 74
Heerenstraat Theater
Theater Junushoff (no longer available)
BBLTHK

Café Loburg - Blues Jamsession

Zondag 27 december van 14:00 tot 18:00

Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Zondagmiddag 27 december is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés met een mega groot podium, een professionele geluidsinstallatie. Het adres is Molenstraat 6, Wageningen

Special guest is deze maand zanger en gitarist Ray Sixstringer.

Ray is geboren in juni 1958 te Vlissingen. Momenteel is hij woonachtig in Voorburg. Al op achtjarige leeftijd is hij begonnen met gitaar spelen en heeft de kunst afgekeken van zijn eveneens gitaar spelende vader en andere familieleden door veel te kijken en te luisteren. Oprecht en volleerd autodidact.
Door de jaren heen heeft Ray veel verschillende bandjes, projecten, jamsessies en studioklussen gehad. Hij geeft al jaren muziekles in Leiden en is een graag geziene sessieleider door geheel Nederland (o.a. Gorinchem, De Helder, Leiden, Den Haag en Veenendaal). In het voormalige cafe Het Poorthuis was hij ook al eens te gast.
Ray is zeer bedreven in Ad Libs en vindt het de ultieme uitdaging om minder ervaren muzikanten tot hun recht te laten komen.
Kom kijken, drink wat lekkers of speel ook gewoon lekker mee.

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.
Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen.

Voor muzikanten die willen spelen: Geef je zo spoedig mogelijk op bij de sessieleiders Bob of Arie-Jan. Dan kunnen zij formaties samenstellen en een indeling maken. Hoe vroeger in de middag je aanmelding hoe groter de kans dat je aan de beurt komt.

Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten. We beginnen om 14.00 uur en gaan door tot ná 18.00 uur met vanaf 17:00 uur een akoestische sessie.

See you there to have fun!

Arie Jan, Bob, Ed, Cor en Geurt-Jan

Het Gat - XMas Club

Zaterdag 26 december van 23:00 tot 04:00

Café Loburg - 2e kerstdag Baobab

Zaterdag 26 december van 22:00 tot 04:00

2e kerstdag maken we er een mooi feest van zoals jullie dat van ons gewend zijn. Omdat er steeds meer mensen zin hebben om al die zaligheid van kerst er stevig af te dansen hebben we dit jaar een iets grotere opzet met de mannen van Baobab in de zaal die allerlei hits, pop, dance, afrobeat, dancefloorfillers, disco, funk en andere vette nummers draaien. We beginnen om 22:00 en gaan door tot in de kleine uurtjes! En zoals je van ons gewend bent beloofd het een heeeeeeele gezellige avond te worden!

Fijne feestdagen alvast en neem je dansschoenen mee naar je diner de 26e, wie zien je daar!!

Het Gat - After dinner Café

Vrijdag 25 december van 23:00 tot 04:00

Na het kerst diner is het tijd om lekker te borrelen in het Gat. Open tot 04:00. 18+

Villa Bloem - Baobab x-mas

Donderdag 24 december van 21:00 tot 01:00

For the next Baobab we’ve invited two bad boys from Rotterdam.

These guys have been collecting vinyl for a long time now, and will be bringing a big bag of black gold to Wageningen.
Start your holiday in the villa with ANDRADE & QoQonut!!

ANDRADE: This multi-talented guy is an Artist, DJ, vinyl collector and an all round creative guy. His mixes range from Afro to reggae to hiphop and other soulfull swinging stuff.
https://www.mixcloud.com/Baobabmusic/baobab-selection-nr-6-andrade-afro-...

QoQonut: Is well known for his Drift - Om te dansen parties in Nijmegen, he has a big love for genres such as: cumbia, cabo verde, bossa, brazil, afro. So expect nothing less than fire from the man himself.
https://www.mixcloud.com/Baobabmusic/baobab-guest-selection-n-1-qoqonut-...

Support is coming from Baobabs very own "Ramos"
https://www.mixcloud.com/ramos/

- FREE
- VISUALS
- VINYL ONLY
- A LOT OF FUN AND GEZELLIGHEID

Café Daniels - Popquiz 2015

Dinsdag 22 december van 20:00 tot 01:00

Test je muziekkennis in 8 rondes in deze brede popquiz! Van de jaren 50 tot nu, van dance tot rock en van wereldmuziek tot Nederlandstalig.

Je kan je team (max. 5 personen) inschrijven via facebook, telefoon (0317-452444) of
gewoon aan de bar.
Inschrijfgeld is €2,50 en gaat naar Serieus Request.

De nummers 1 t/m 3 winnen een prijs, maar ook buiten de top 3 worden er leuke prijzen weggegeven en voor de allerlaatste plek is er natuurlijk nog altijd chocola.

Heb je totaal geen verstand van muziek? Geen probleem! Kom voor de gezelligheid, vraag een plaat aan voor Serious Request en doe mee met onze grote kerstborrel.

Café Loburg - Bluesclub XXL: Bluesmiddag

Zondag 20 december van 15:00 tot 20:00

Scotch, No Soda ! is een nieuwe Belgische blues en rock 'n' roll band, met als frontman Ilias Scotch, een van de meest getalenteerde zanger-pianisten van het moment. Zijn roots liggen diep in de blues en boogie woogie, maar niets is zo kenmerkend als zijn brede smaak als het gaat over goede muziek. Met zijn band Scotch, No Soda! brengt hij een interessante mix van eigen nummers en eigenwijze interpretaties. Blues, rock 'n' roll & party music is wat ze beloven en dat is ook exact wat ze brengen.

In de muziek van Scotch, No Soda ! zit kennis van zaken en liefde voor de Amerikaanse popmuziek sinds het begin van de vorige eeuw. De band komt wel eens onverwacht uit de hoek maar je mag je altijd aan enthousiast gebrachte, dansbare, strakke live-muziek verwachten.

Invloeden variëren van Skip James, Memphis Slim en Hounddog Taylor via Louis Armstrong tot Bob Dylan, Stevie Wonder en Tom Waits.
Scotch, No Soda ! is een van de weinige bands waar de kenners van kunnen genieten, maar die ook de minder 'muziekgepassioneerden' eens helemaal uit de bol kan laten gaan. Door de brede smaak van deze vier ervaren muzikanten is er tijdens hun optredens voor iedereen wel wat te beleven. Altijd en voor iedereen brengen ze de sfeer van zo'n avondje uit dat je niet had willen missen !

Bezetting:
Ilias Scotch - zang, piano, orgel
Kurt De Bruyn - gitaar, backing vocals
Micha Teller - bas, backing vocals
Koen van Peteghem - drums, backing vocals

http://www.scotchnosoda.com/

DATUM: zondag 20 december 2015
TIJD: 15:00
ENTREE: 10 euro

Pagina's