Evenementen in de maand mei, 2015

MEI 2015

Eetcafé Vreemde Streken - Popcultuur: L u k a

Zondag 31 mei van 13:00 tot 14:00

Luka is het pseudoniem van Lisa Lukaszcyk; singer-songwriter met prachtige liedjes. Op deze mooie zondagmiddag komt zij samen met haar drie bandleden muziek maken in Vreemde Streken. We hopen op goed weer en dus buiten de sessie te houden. Ook is het die week Week van de Amateurkunst Wageningen, dus een extra reden om langs te komen!
Vergeet niet dat er ook lekker eten is (slechts 5€) om 13:00 h verzorgd door Judith en Geke. Als je reserveert is dit erg fijn tegen de voedselverspilling, en vega's zijn ook welkom. Reserveren kan door een email te sturen naar info [at] vreemdestreken.nl.

Café Daniels - Smokin’ Dynamite

Zaterdag 30 mei van 22:00 tot 04:00

Op zaterdag 30 mei is het zover: de Nacht van de Fooi 2015! In 14 steden in Nederland staan deelnemende horecagelegenheden hun fooi af waarna deze verdubbeld wordt door Impulsis. Met de opbrengst worden vijf kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten gesteund: Afri-Can, AquaQuest, Geefeenkoe, Knowledge for Children Product of Prison.

Voor deze gelegenheid heeft Cafe Daniels de Bluesband Smokin’ Dynamite uitgenodigt.

Smokin’ Dynamite bestaat uit vier door de wol geverfde muzikanten die een repertoire met naar eigen hand gezette blues en rock n’ roll klassiekers brengen, afgewisseld met een steeds groeiend aantal eigen composities. De band, vernoemd naar een regel uit Muddy Waters’ I’m Ready, werd in 1996 opgericht en heeft op vele grote en kleine podia gestaan, op talloze festivals en kroegentochten gespeeld en diverse live sessies gedaan voor radio en TV.

Eetcafé Vreemde Streken - DJ Thymen

Zaterdag 30 mei van 21:00 tot 23:00

Thymen is een jongere met downsyndroom die zich heeft ontwikkeld tot een vakkundige DJ. A.s. zaterdag, 30 mei, komt hij draaien in eetcafe Vreemde Streken in het kader van de Nacht van de fooi. Kom samen swingen met of zonder beperking meer dan welkom van 21:00 tot 23:00 uur.

Villa Bloem - Bust a move for charity

Zaterdag 30 mei van 21:00 tot 01:30

BRING OUT YOUR INNER OPRAH, PARTY AT VILLA BLOEM FOR A GOOD CAUSE!

this saturday will be the 2nd annual NACHT VAN DE FOOI (night of the tip $$$$)
on this special occasion, all tips that are given will be doubled by Impulsis and donated to several small projects in developing countries, such as AQUAQUEST, AFRI-CAN and KNOWLEDGE FOR CHILDREN.

for an unlimited supply of ♥ POSITIVE VIBES ♥ our friends from the Baobab Music crew will be playing their AFRO-BEAT, REGGAE, LATIN tunes!! blesss up!

☯ ☯ ☯dance, have a drink and double your karma points at VILLA BLOEM ESPRESSOBAR this saturday ! ☯ ☯ ☯

Wageningen - Nacht van de Fooi: Keep the change, change the world

Zaterdag 30 mei van 12:00 tot 03:00

Tijdens de Nacht van de Fooi wordt in verschillende studentensteden in Nederland een dag én nacht georganiseerd waarop deelnemende kroegen hun fooi afstaan die daarna wordt verdubbeld en naar vijf kleinschalige ontwikkelingsprojecten gaat. 's Avonds zullen er in verschillende deelnemende horeca gelegenheden optredens zijn, dus kom gezellig een biertje drinken!

Junushoff - Jazzclub: The Riverboat Jazzband

Vrijdag 29 mei van 21:00 tot 00:15

Elke laatste vrijdag van de maand, van september t/m mei houdt de Jazz at the Rhine Town Club een clubavond met swingende muziek in het Theatercafé van Junushoff (Plantsoen 3, Wageningen).
Entree: 5 euro voor leden, 10 euro voor niet leden.
Voor studenten geldt meestal een gereduceerd tarief.

Ceres - Ticket to the Tropics

Donderdag 28 mei van 23:00 tot 05:00

Kom vanavond allemaal naar het Open Feest van Ceres: Ticket to the tropics. Trek je hipste badslip aan en spetter richting onze zalen die in een tropische sfeer gebracht zijn!

KETEL 1 in the mix slechts 2 munten vanavond!

Nji-Sri - Fuck it Willy!!

Donderdag 28 mei van 22:00 tot 05:00

Doerga gaat Maximaal

Het Gat - Sylvatica: XVe Lustrum "De Boswandeling"

Donderdag 28 mei van 22:00 tot 04:00

“Alle jongens en meisjes, het is tijd voor een boswaaaandeeeling!!”

Schreeuw het van de toren!
Schreeuw het van de daken!
Ik wil zo graag met jou een boswandeling maken!

Heb jij ook zo'n zin om een boswandeling te maken? Op donderdag 28 mei zullen de deuren van Het Gat openen voor het open feest ter ere van het 75 jarige bestaan van studievereniging WSBV Sylvatica. Vanaf 22:00 uur is iedereen welkom om te genieten van goede beats en goed gezelschap. De muziek zal worden verzorgd door de dj’s van Unitas en zij zullen ervoor zorgen dat de hele avond de heupen los worden gegooid en die handjes de lucht in gaan!

Ben jij een een echte “Shot Tijger” en kan je niet genoeg krijgen van ze? Wees niet bang, bij entree krijg je er één gratis en de verlaagde prijzen voor shotjes “Boswandeling”, “Fireman” en “Dropshot” zullen je dan zeker aanstaan!

Wij hopen jullie allemaal te zien op 28 mei om met jullie een “Boswandeling” te maken die jullie niet snel zullen vergeten!

Tot dan!

@[NjQyMTgzOTU5MjA4MTA3Omh0dHBzXGEvL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS93YXRjaD92PXBIeVR6ekY4NEwwOjo=:https://www.youtube.com/watch?v=pHyTzzF84L0]

The Spot - PubQuiz

Woensdag 27 mei van 18:00 tot 22:00

Oh yeah! The last Pubquiz of this schoolyear will be on 27th of may. It will begin at 6PM. Show us what you have learned this year and maybe you will be rewarded for your great knowledge!

Dinner and drinks = €5
Only dinner= €4,35
Entry fee= €2,50 PP

We hope to see you all the 27th of May!

Pagina's