Evenementen in de maand oktober, 2014

OKTOBER 2014

Café Loburg - Moxa Overload Concert

Vrijdag 31 oktober van 22:00 tot 04:00

Café Daniels - The Trailer Trash Tremblers

Vrijdag 31 oktober van 21:00 tot 04:00

Tijdens deze Halloween editie van het Redneck Extravaganza komen The Trailer Trash Tramblers Daniels weer bezoeken!

Ze hebben het podium gedeeld met oa Dan Baird, Uriah Heep, Presidents of the USA en The Legendary Shack Shakers. Ze zijn zelfs de eerste en enige band uit Europa die vermeld staat op Puresouthernrock.com. Juist daardoor behoort de Trailer Trash Tremblers bij de top van de southern redneck bands uit Europa.

Een knallende band, mensen die uit hun dak gaan en het bier wat rijkelijk aan het vloeien is… Geen glad getrokken nummers, geen over geproduceerde meuk. Maar gewoon, 100% Redneck ‘n Roll. DAT is een typische avond met de Trailer Trash Tremblers.

Ervaar dit Extravaganza onder het genot van een lekkere pul bier, luister naar je favoriete country en redneck muziek en zuip je krom! Degene die het best gekleed is als redneck of het leukste Halloween kostuum draagt krijgt een prijs waarvan je van je kruk af flikkert!

Ceres - Haunted Villa Veluvia

Donderdag 30 oktober van 23:00 tot 05:00

Hard gestudeerd voor je tentamens en toe aan een beetje ontspanning? Haal dan maar je halloweenkostuum te voorschijn en kom gruwelen op de Haunted Villa!

Nji-Sri - Doerga motorboot feest

Donderdag 30 oktober van 22:00 tot 05:00

Op 4 oktober jongstleden kende D.L.D. Doerga haar 32e dies natalis. Dit heugelijke feit gaan we op 30 oktober uitgebreid vieren in onze geliefde sociëteit.

D.L.D. Doerga presenteert:
Doerga gooit het roer volledig om: Het grote motorboot feest
Iedereen heeft zich met hangen en wurgen door zijn tentamens geworsteld en ome DUO heeft de maandelijkse bijdrage weer overgemaakt, dus grijp deze gelegenheid aan voor een mooi feestje! Wij verzorgen de aankleding in de sociëteit, laten een nieuwe wind door de tent waaien en faciliteren het motorboten. We zien wel waar het schip strandt...

Deuren open om 22:00
Sociëteit D.L.V. Nji-Sri
Nieuwstraat 2
Student card required
18+

Junushoff - Ben van Gelder Quartet

Donderdag 30 oktober van 20:45 tot 23:00

Ben van Gelder Quartet bij Jazz in Wageningen

Critici in binnen- en buitenland zijn unaniem in hun oordeel: Ben van Gelder is een rijzende ster aan het internationale jazzfirmament. De jonge altsaxofonist past dan ook naadloos in de programmering van Jazz in Wageningen. Op donderdag 30 oktober aanstaande speelt hij in de kleine zaal van schouwburg Junushoff. In een bezetting waar de jazzliefhebbers hun vingers bij zullen aflikken.

Heel bijzonder is het dat Ben van Gelder naar Wageningen komt met Ambrose Akinmusire, ‘trompettist van het jaar’ volgens toonaangevende internationale media. Op het recente North Sea Jazzfestival kreeg hij de prestigieuze Paul Acket Award voor de emotionele impact van zijn spel en de manier waarop hij de moderne jazz verrijkt met nieuwe muzikale invloeden. De eveneens snel naam makende bassist Matt Brewer en drummer Graig Weinrib maken bij Jazz in Wageningen het Ben van Gelder Quartet compleet. Al vanaf zijn achttiende reist Ben van Gelder tussen ons land en zijn huidige woonplaats New York. Over zijn tweede album ‘Reprise’ schreef de Volkskrant: “Met intrigerende composities, vrijwel allemaal van eigen hand, trekt hij bebop de diepte in. Elke noot, elk motief, elk thema voelt als een schot in de roos, keihard de kern rakend. Grootste Nederlandse jazztalent van dit moment.”

Het concert is donderdag 30 oktober in de kleine zaal van Schouwburg Junushoff Wageningen. De aanvangstijd is 20.45 uur. Entree: € 18,00 p.p. / € 15,00 p.p. (scholieren en studenten). Kaarten zijn aan de zaal te koop en via www.jazzinwageningen.nl. Op vertoon van de pas van BBLTHK Wageningen geldt aan de zaal een korting van € 2,00.

Annie's Kroeg - Halloween

Donderdag 30 oktober van 20:30 tot 04:00

Het is weer de tijd van het jaar; de blaadjes vallen van de bomen, de zon gaat eerder onder en buiten is het koud. Maar gelukkig is het binnen warm en knus.
Behalve deze avond... Wanneer de avond valt komen de geesten bovengronds en ze zijn op zoek naar jou... Gelukkig hebben wij een plaats gevonden waar je veilig bent. Duik onder in Annie's kroeg en wij zorgen voor gezelligheid, bier en vermaak.

Woeste Hoeve - Halloweenavond

Woensdag 29 oktober van 21:30 tot 05:00

Omdat het deze week halloween is heeft de Woeste Hoeve een halloweenavond! Dus kom allemaal verkleed naar de Woeste Hoeve genieten van een woeste woensdag!

BBLTHK - Quiet is the New Loud: Jord van Es & Okke Punt

Woensdag 29 oktober van 21:00 tot 23:00

Op woensdag 29 oktober is het tijd voor een nieuwe editie van Quiet is The New Loud! Deze editie zullen Jord van Es en Okke Punt spelen.

Herinneren jullie Okke Punt nog? In september gaf hij nog een indruk wekkend optreden op de beach club op de campus. Gelukkig komt hij terug naar Wageningen! Op woensdag 29 oktober speelt hij tijdens een nieuwe editie van Quiet is the New Loud!

Okke Punt neemt je mee met zijn liedjes. Met zijn melancholische stem geluid lukt dit maar al te goed. Laat je (nog een keer) raken door zijn mooie liedjes.

Muziek: https://soundcloud.com/okke-punt

Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door Jort van Es. Deze jonge singer-songwriter weet al heel goed hoe hij liedjes moet schijven. Zorg dat je erbij bent, deze jongen gaat nog heel groot worden!

Locatie: BBLTHK, Stationstraat 1
Aanvang: 21:00 uur
Toegang: pay what you want!

Bunker - Halloween Party

Dinsdag 28 oktober van 22:00 tot 03:00

Specials for tonight are Casper Collada and Zombie Punch.
If you come dressed according to the Halloween theme, you will get a special surprise! ;)

Café Loburg - Sunday Afternoon Blues

Zondag 26 oktober van 15:00 tot 18:00

Zondagmiddag 26 oktober is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of Zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

We beginnen om 15.00 uur en gaan door tot 18.00 uur.

Arie Jan, Rien, Bob, Michel

DATUM: zondag 26 oktober 2014
TIJD: 15.00
TOEGANG: gratis

Pagina's