Evenementen in de maand maart, 2014

MAART 2014

Café Loburg - Sunday Afternoon Blues

Zondag 30 maart van 15:00 tot 18:00

Zondagmiddag 30 maart is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of Zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

We beginnen om 15.00 uur en gaan door tot 18.00 uur. Let op!! Dus één uur eerder als vroeger!! See you there to have fun!

Arie Jan, Rien, Bob, Michel

DATUM: zondag 30 maart 2014
TIJD: 15.00
TOEGANG: gratis

International Club - Shot Party

Zaterdag 29 maart van 23:45 tot 04:00

Pass by tonight for your favorite shot for a special price and enjoy also the music by DJ Waeil.

Het Gat - Champagne Showers

Zaterdag 29 maart van 22:00 tot 04:00

Champagne showers is echt nieuw en nooit eerder vertoont. We hebben 50 flessen champagne die in 3 showers door 15 douchekoppen uit het plafond komen. Gedurende 3 maal op de avond regent het 5 minuten lang echte Champagne..... dat wordt dus met je mond open naar het boven staan.
Gratis entree. Happy hour 23:00 - 24:00. 18+

International Club - Fiesta Picante

Vrijdag 28 maart van 23:45 tot 04:00

O dear, pass by to see what kind of surprises we have for you on this special night. DJ Randall will play you a lot of musica picante!

Café Loburg - Musica Mondial met DJ Paulo

Vrijdag 28 maart van 22:00 tot 04:00

Het is weer tijd om te dansen bij loburg met niemand minder dan DJ paulo (Founding father van Musica Mondial). Vanaf 22:00 dansen we de zomer tegemoet met heerlijke internationale beats, salsa en heerlijke dansmuziek vanuit de hele wereld!. Kom genieten en dansen op vrijdag 28 maart. Wij zorgen voor de lekkere beats, zomerse aankleding en uiteraard ontbreekt de caipirinha niet!

Entree: Gratis

Café Daniels - Jack Friday presents: The Pop, Rock en Blues Tour

Vrijdag 28 maart van 21:00 tot 02:00

Drie totaal verschillende bands met een avondvullend programma. Uit Eindhoven: Getting It About, uit Wageningen: Sinner's Prayer en uit Veenendaal The Axes.

Junushoff - Unitas: Don't tell mum

Donderdag 27 maart van 23:00 tot 04:00

Halt! Hier is een belangrijke mededeling: het heetste homofeest van Wageningen is terug van weggeweest! Pak je agenda en kleur 27 maart vast roze, want dan vindt de 8e editie van Don't Tell Mum plaats, met niets minder dan een stout politie thema!

Don't Tell Mum is hét homofeest van Unitas voor iedereen, waarbij we de Junushoff queer en kleurrijk op z'n kop zetten. Dit jaar gaan we los met handboeien, tralies en strakke pakjes.

Meer informatie volgt snel, hou de facebook-event en/of Unitas website in de gaten!

BBLTHK - Quiet is the New Loud! Sir James

Woensdag 26 maart van 21:00 tot 23:00

Op woensdag 26 maart organiseren we een nieuwe editie van Quiet Is The New Loud! Deze keer in onze serie (semi-)akoestische concerten in de openbare bibliotheek (de BBLTHK) nodigen we een groot muziekcollectief uit. Sir James uit de regio Delft / Rotterdam is een vijfkoppige pop / rock band die mooie popliedjes speelt, die mede door de meerstemmige zang erg fijn in het gehoor ligt. Het eerste album wordt verwacht dit najaar, maar vanavond geven ze een idee hoe dat gaat klinken.

http://www.youtube.com/watch?v=uZDRXJwxrWc
http://soundcloud.com/sirjamesband

Bunker - Nitro night: Super Balloon

Dinsdag 25 maart van 21:00 tot 02:00

Super sized double balloons, matrasses, extra couches, do we have to say more?!

Café Loburg - Local Heroes

Dinsdag 25 maart van 20:00 tot 02:00

Wil jij optreden tijdens het Bevrijdingsfestival in Wageningen op 5 mei 2014?
En wil je een waanzinnige demo opnemen in een professionele studio?
Schrijf je dan nu in voor Local Heroes @LoburgLive, een nieuw initiatief van LoburgLive in samenwerking met Niek Music waarvoor we op zoek zijn naar lokale bands of muzikanten.

Local Heroes@LoburgLive is een wedstrijd voor lokale bands en artiesten uit alle muziekstijlen. Heeft je band een dikke groove, een heftig rockgeluid of ben je een gevoelige singer-songwriter, het kan allemaal. Het doel is om ‘local heroes’ de kans te geven om tijdens het Bevrijdingsfestival Wageningen 2014 op het Heerenstraat podium te spelen en een vette demo op te nemen in een professionele studio.

Op dinsdagavond 25 maart 2014 wordt de wedstrijd in Loburg in Wageningen georganiseerd. De jury zal acht bands selecteren uit de inschrijvingen die het die avond tegen elkaar gaan opnemen. Inzet: de felbegeerde podiumplek en de demo-opname!!

Om mee te doen aan de Local Heroes@LoburgLive wedstrijd moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

• je bent een band of muzikant met eigen werk;
• je komt uit de provincie Gelderland of Utrecht;
• je bent dinsdagavond 25 maart 2014 beschikbaar en 5 mei 2014 beschikbaar.

Inschrijven? Meldt je aan door een mail te sturen naar info@loburglive.com voor 1 maart 2014, met daarin een korte beschrijving van je band en een youtube link of een mp3 zodat we je muziek kunnen beluisteren.

Pagina's