Evenementen in de maand februari, 2014

FEBRUARI 2014

International Club - Brazilian Carnival

Vrijdag 28 februari van 23:45 tot 05:00

We will enjoy carnival with shows and the best caipirinhas in town. DJ Waeil and DJ Amos will play hot Brazilian music like the Forro, Samba, Axe, Brega, Bossa Nova and Samba-Reggae.

Bunker - Strictly

Vrijdag 28 februari van 23:00 tot 06:00

Entree: 5 euro

PM via Facebook link to attend. There's a guestlist ! Oldschool techno beats with lots of love...

Ceres - Liever Carnaval dan een Corpsbal

Donderdag 27 februari van 23:00 tot 04:00

Volgende week donderdag, 27 februari, is het eindelijk weer zover! Het feest van het Zuiden komt naar Wageningen toe. Samen met Dany Panadero zal in de Grote Kroegzaal Corpsnaval losbarsten! Geen smoesjes over dat je niet weet hoe je verkleedt moet, alles is namelijk mogelijk. Kom als clown, Corpsbal of als Prins Carnaval en zing je longen uit je lijf. Ook is Dj Freek weer van de party.

Hou je niet van Carnavals liedjes of heb je even genoeg van deze liedjes. Dan is dat geen reden om niet te komen of naar huis te gaan. In de Theaterzaal kan je namelijk helemaal losgaan op de muziek van WSV Ceres' eigen Fellisco!

Daarnaast kan je helemaal lam gaan met 2 Flügel voor 3 muntjes.
Genoeg reden dus om te komen, tot volgende week!

Toegang: 18+
Kosten voor niet-Leden: 3,50 en vergeet je studentkaart niet!
Ook zal er een bewaakte garderobe aanwezig zijn.

Nji-Sri - Carnaval 2014

Donderdag 27 februari van 22:00 tot 05:00

Vier Carnaval met je beste vrienden en vriendinnen in D.L.V. Nji-Sri!
Voorafgaande jaren was een enorm succes!
Kom vooral in je mooiste carnavalspak genieten!!
Tot donderdag!

de deuren openen om 22:00 en sluiten om 02:00.
Studentenkaart verplicht.
Alaaf!

bblthk - Quiet is the New Loud! Sorry Bunch

Woensdag 26 februari van 21:00 tot 01:00

Enthousiast kunnen we aankondigen dat 26 februari, tijdens een nieuwe editie van Quiet is The New Loud, Sorry Bunch op zal treden in de bibliotheek.

“Als het graf van Chopin in Utrecht had gelegen was dit duo eruit gekropen. Gewapend met piano, zang en drums zijn Pelle en Tom klaar om mensen te laten horen dat de piano niet alleen voor klassieke muziek bestemd is.
Met Dresden Dolls, Nick Cave en Danny Elfman als invloed en muzikaal net zo sterke live shows laat dit zielige zootje weer eens wat nieuws horen in muzikaal Nederland.”

Met een album op komst is Sorry Bunch goed op weg en we verwachten dan ook een mooie avond. Nieuwsgierig geworden? Check hier alvast paar songs: http://www.sorrybunch.com/songs/

Locatie: BBLTHK, Stationstraat 1
Aanvang: 21:00 uur
Toegang: pay what you want!

The Spot - Opening Orion After Party

Woensdag 26 februari van 17:00 tot 22:00

Do you remember the amazing Opening Orion Student Party from September last year? As a souvenir from this fabulous party a unique work of art has been made, which shows you as a visitor to the party. Curious? Bring your WU friends and come to the after party!

17:00 hrs revelation art work
18:00 hrs after party in The Spot

Note: Wageningen University students and employees only

De bunker - The Wheel of Fortune

Dinsdag 25 februari van 23:00 tot 04:00

More info will follow soon!

Café Loburg - Kabaal Regionaal

Dinsdag 25 februari van 19:00 tot 02:00

Voor velen is Kabaal de onofficiële kick-off van het festival seizoen. Voor andere de kans om op te treden tijdens het Bevrijdingsfestival Wageningen. Kabaal heeft besloten ook dit jaar weer een Kabaal Regionaal in het leven te roepen en daarvoor zijn we voor de AMGEMAAL stage op zoekABAAL AM gEMAALk naar bands

Bandwedstrijd voor beginnende bands uit Gelderland. Winnaars krijgen een plek op het kabaal am gemaal podium op 5 mei! Ook meedoen? Stuur je demo+gegevens naar regionaal@kabaal.org

TOEGANG: gratis

Café Loburg - Sunday Afternoon Blues

Zondag 23 februari van 15:00 tot 18:00

Zondagmiddag 23 februari 2014 is er weer een blues jamsession in Café Loburg, één van Wagenings mooiste cafés. Hou je van blues, om mee te spelen of om alleen te luisteren, dan is dit jouw middag!

Onze special guest voor deze maand is Robbert Fossen – gitaar, zang, harmonica.

Robbert is geboren in Haarlem in 1969.Hij zette zijn eerste stap op het podium, tijdens een Blues-Jamsessie, in de befaamde Haarlemse Jazzclub in 1988.
Sindsdien heeft Robbert in verschillende bands gespeeld, waaronder de afgelopen 17 jaar in de band A Crossroads Deal ; eerst met name als zanger, later ook als harmonicaspeler en gitarist.Ondanks dat Robbert inmiddels een allround bluesmuzikant is gaat zijn voorkeur uit naar Chicago Blues. Zijn belangrijkste voorbeelden: Muddy Waters, Magic Slim, John Primer, Buddy Guy, Eddy Taylor, Luke Longone Miles, Johnny Littlejohn, Luther ‘Guitar Junior’ Johnson en Jerry Portnoy .

Robbert tourde met John Primer(ex Muddy Waters en Magic Slim), Tail Dragger (legendary Chicago singer), Chick Rodgers (Thè secret from Chicago), Nick Holt (Magic Slims’ brother) en Charles Hayes (Chicago’s rising star). In Amerika deelde Robbert o.a. Het podium met T Model Ford en Willie Kent e.a.
Robbert speelt sinds maart 2010 samen met Peter Struijk (gitaar) als duo en als 4-mans band hun Real Deal Chicago Blues.
Robbert & Peter hebben als duo The Dutch Blues Challenge 2012 gewonnen en hebben in Memphis Nederland vertegenwoordigt bij The International Blues Challenge en het daar als eerste Nederlanders zelfs tot de finale geschopt.

www.chicagoblues.nl
www.robbertfossen.nl

De warming up en cooling down zal gedaan worden door the GATEHOUSE BLUES BAND.

Backline, toetsen en drums zijn aanwezig maar natuurlijk wel je eigen instrument meenemen. Voor muzikanten die willen spelen zal er een lijst zijn waar je zelf je Naam, Instrument en/of Zang op kunt invullen zodat het voor ons makkelijker is nieuwe samenstellingen te maken. Om er voor te zorgen dat iedereen de gelegenheid krijgt om te spelen wordt er steeds na 3 nummers gewisseld voor een nieuwe groep muzikanten.

We beginnen om 15.00 uur en gaan door tot 18.00 uur. Let op!! Dus één uur eerder als vroeger!! See you there to have fun!

Arie Jan, Rien, Bob, Michel

DATUM: zondag 23 februari 2014
TIJD: 15.00
TOEGANG: gratis

International Club - Top 40 Party

Zaterdag 22 februari van 23:45 tot 05:00

Drop by to dance on all your favourite Top 40 hits played tonight by DJ Pep for you.

Pagina's