Evenementen in de maand maart, 2018

VANDAAG

LUCA - Biotechnofeest

Donderdag 22 maart van 22:00 tot 03:00

Ben je helemaal klaar met de carnavalnummers en meezingers? Heb je zin in om lekker uit je plaat te gaan? Dan is er goed nieuws! Op 22 maart komt Mendre speciaal naar Wageningen, want dan is het Bio-Technofeest in LUCA! Entree is slechts EUR2,50 als je lid bent van B.V.W. 'Biologica' of CODON en EUR3,50 voor niet leden. Hier zit een gratis drankje bij inbegrepen. We hopen je dan te zien!

ZATERDAG

De Wilde Wereld - Lente Dansfeest: Swing into Spring

Zaterdag 24 maart van 21:30 tot 02:00

Op zaterdag 24 maart organiseert OGDD “Onze Generatie Draait Door” een lente dansfeest in theater “De Wilde Wereld” in Wageningen.

Tijd: 21:30 uur – 02:00 uur Entree: € 5,00

OGDD - "Onze Generatie Draait Door" staat voor blijven swingen voor veertigers, 25plussers, vijftigers en alles wat er verder bij past. Liefde voor de pure muziek. Een gezellige avond waarnaar je zowel met een groep als in je eentje uit kunt gaan. Een redelijk vroege start (21:30 uur), om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden.

DJ’s Jan en Wiebe zullen deze avond zorgen voor een gevarieerd aanbod van dansvloerdwingende muziek uit onze westerse wereld. Deze keer net als bij het top2000 feest weer met filmbeelden uit de rijke muziekhistorie.

En bij de lente horen warme klanken. Het is OGDD via hun muzikale contacten gelukt om voor deze avond één van de sleutelfiguren binnen de wereldmuziek scene van Nederland vast te leggen: Francis de Souza DJ , booker en muziekprogrammeur.

Francis is regelmatig deejay onder de naam DJ Francesco. Zijn smaak is heel breed maar zijn hart ligt toch vooral bij Afrikaanse en Caribische muziek. Hij staat er garant voor dat je je op 24 maart bij OGDD kunt opwarmen aan tropische ritmes uit de halve wereld. Denk daarbij vooral aan vintage klanken uit de seventies, en muziekstijlen als soukous, cumbia, cadence, afrobeat, semba en highlife. Van Angola tot Haïti, en van Colombia tot Ethiopië. Een wereld vol parelende gitaren, stuwende bassen, funky percussie en gierende orgeltjes. Stil staan is geen optie !!!

DJ Francesco is al ruim 25 jaar actief in de wereldmuziek, ondermeer als muziekprogrammeur, festivalorganisator, impresario en radiomaker. Zo werkte hij o.a. als muziekprogrammeur voor het Tropentheater (Amsterdam) en RASA (Utrecht), als booker en drijvende kracht bij Earth Beat en als muziekprogrammeur bij het Houtfestival in Haarlem en multicultureel podium voor wereldmuziek / jazz / cross-over / pop en folk “De X” in Leiden. En Francis is één van de ambassadeurs en smaakmakers van de community van het Amsterdamse Paradiso: “Ticket to the Tropics”.

Voor meer informatie zie: www.ogd.nl Hier kunt u alles lezen over waarvoor de organisatie staat, wie ze zijn (over ons), de muziekkeuze, agenda etc.

Café Loburg - Tom Erics & The Funk Machine

Zaterdag 24 maart van 23:00 tot 03:00

After the success at Woetstok Wageningen 2017 with the Simon & Garfunkel Tribute 'Sound of Simon', Tom Erics launched a new and different project that will make you move your feet!

This concert is the beginning of a new series of Funk, Soul and R&B sessions at Café Loburg.

Tom (Keys/Vocals) will be supported by Malte Lessmann (drums) and Asha Vergeer (Vocals).

Let's come together to celebrate, dance, listen, have a drink and a great night!

DATUM: zaterdag 24 maart 2018
TIJD: 23:00 uur
TOEGANG: 3 euro

Subscribe to Evenementen in de maand maart, 2018