Evenementen in de maand oktober, 2017

OKTOBER 2017

Café Loburg - De La Niets: Autumn Dance

Zaterdag 7 oktober van 20:00 tot 04:00

House/Disco/Afro/Groove/BoomBoom

SHOUT - Oktoberfest

Zaterdag 7 oktober van 22:00 tot 03:00

Prosit allen! Oktoberfest is weer van start gegaan! Voor alle LHBTQ'ers en gay-minded bierzuipenden onder ons die zelf niet bij het grootste culturele kater evenement van de wereld kunnen zijn dit jaar - en voor diegenen die er simpelweg geen genoeg van kunnen krijgen - organiseren wij van SHOUT een glitterend roze alternatief. Op 7 oktober serveren wij een bier-buikend en bruisend festijn: Oktoberfest bij SHOUT! Kom gezellig langs op ons feest waar kleine biertjes verboten zijn en halve liters rijkelijk vloeien voor slechts €2,50! Auf Wiedersehen

Jojo's cafe- Das Oktoberfest

Zondag 8 oktober van 16:00 tot 22:00

Herzlich Willkommen beim Oktoberfest at Jojo's cafe in true tradition and spirit: with nonstop music, singin, dancing, BEER and wunderbar wurst.

Wo: Jojo's cafe Bevrijdingsstraat 7, 6701 AA Wageningen
Wann: Sunday October 8th 2017 - 16.00 - 22.00 hour
Was Oktoberfest with live band: Tobermore and DJ Jerry Finger

PUT ON YOUR DIRNDL OR LEDERHOSEN IT’S OKTOBERFEST! Bring your family and friends

Café Loburg - Global Grooves *Autumn edition*

Vrijdag 13 oktober van 22:00 tot 04:00

Get ready for a splashing autumn edition of the global grooves!!
Our guest DJ Nally will come straight from Belgium to lit da place. With Latin, afro, reggae, dancehall and old school hip-hop and r&b beats we will seduce you to your most groovy moves up to the impossible. All warm welcome.

Hotel Wageningse Berg - Foute Party XL met DJ Paul Elstak

Zaterdag 14 oktober van 21:00 tot 01:00

♫ Q-Music Foute Party komt naar Wageningen met DJ Paul Elstak! ♫

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest!

Tijdens deze party op het podium (en nummer 1 uit de ‘Top 500 van het Foute Uur’)…. DJ PAUL ELSTAK!!
(Bekend van o.a. de hits ‘Rainbow in the Sky’, ‘Luv u More’, ‘The Promised Land’, ‘Life is like a Dance’ etc.)

✿ 20:30 deuren open – van 21:00 uur tot 01:00 uur… party time!!
✿ Muziek: 100% Fout 100% Feest
✿ Thema: OVER DE TOP!
✿ Enkel feest- / staanplaatsen
✿ Line up: Q Music DJ’s & DJ Paul Elstak

Verschillende tickets:
✔ Early Bird Ticket: € 12,50 p.p.
✔ Early Bird Groepsticket: € 10,- p.p.
✔ Ticket + Plate: € 30,- p.p.
✔ 2-Daags Arrangement: € 75,- p.p.
✔ 3-Daags Arrangement: € 109,- p.p.

Ticket & meer informatie:
► Aan de receptie van Fletcher Hotel de Wageningsche Berg
► Reserveer telefonisch via nummer 0317 495 911
► Via de online ticketshop op http://iturl.nl/sn4bo

Eetcafé H41- Verjaardagsfeest met Captain Gumbo

Zaterdag 14 oktober van 22:00 tot 03:00

Voor velen het oude vertrouwde geluid van Captain Gumbo met wat drankjes en hapjes van ons om ons 7de lustrum te vieren! Jij komt toch ook!!?

Café Loburg - Francien van Tuinen & Reinier Baas

Donderdag 19 oktober van 20:30 tot 23:00

Jasper Somsen Invites… Francien van Tuinen & Reinier Baas

WAGENINGEN. In de serie LoburgLive & Jazz in Wageningen ontvangt bassist Jasper Somsen op donderdagavond 19 oktober, om 20.30 uur, Francien van Tuinen (zang) & Reinier (gitaar) op het jazzpodium van café Loburg.

Francien van Tuinen is niet voor één gat te vangen. De unieke stem van Francien van Tuinen is zeer geliefd. Sinds de zangeres in 1997 het Nederlands Jazz Vocalisten Concours won werkt ze aan een rijk en veelzijdig oeuvre. Ze staat bekend om haar uitzonderlijke ritmische flexibiliteit. Ze is een zangeres die zich, vanuit de jazzmuziek, met lef soepel beweegt tussen veel verschillenden stijlen. Op haar album “Countrified” (2015) hoor je invloeden van o.a. folk en indiepop. Ze schreef de teksten voor het met een Edison genomineerde album “Muzyka” (2004).

Gitarist, componist en bandleider Reinier Baas wordt geprezen om zijn durf, muzikaliteit en onafhankelijkheid. In juni 2015 speelde hij met gitarist Anton Goudsmit in het voorprogramma voor gitaaricoon Larry Carlton. Reinier Baas is een inventieve, onconventionele muzikant die in zijn eigen band, More Socially Relevant Jazz Music Ensemble, samenwerkt met o.a. de saxofonisten Ben van Gelder en Maarten Hogenhuis. Francien van Tuinen en Reinier Baas vormen samen een hecht, fijnzinnig en eigenzinnig duo.

Dit jaar en ook in 2018 organiseren Jazz in Wageningen en Loburg Live een serie jazzconcerten op de donderdagavond. Onder de titel "Jasper Somsen Invites …" nodigt Jasper de beste Nederlandse jazzmuzikanten uit voor een concert in een doorgaans unieke eenmalige bezetting. Deze concerten beginnen om 20.30u en zijn rond 22.30u afgelopen. Entree is gratis, donatie welkom. Info: www.loburg.com | www.jazzinwageningen.

Subscribe to Evenementen in de maand oktober, 2017