Evenementen in de maand september, 2017

VANDAAG

LUCA - AID Afterparty at LUCA

Dinsdag 26 september van 22:00 tot 04:00

Mis jij je AID groepje stiekem al een beetje? Had jij leuke mentoren en zou je daar nog wel een biertje mee willen doen? Op dinsdag 26 september geeft LUCA de AID afterparty! Een mooi moment om met je AID groepje of misschien wel nieuwe huisgenoten een goed feest mee te pakken. Iedereen is welkom en entree is gratis. Mis het niet!

DONDERDAG

Wageningen - Popronde

Donderdag 28 september van 16:00 tot 04:00

28 September 2017 doet de Popronde Wageningen weer aan! �

De Popronde is het grootste gratis reizende muziekfestival van Nederland.

INFOSTAND
Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je vanaf 19.30u de Popronde infostand op de Markt. Popronde CD's van de vorige edities, de jubileum CD box, Popronde oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts, petjes en paraplu's. En als je er dan toch bent, maak meteen een selfie bij onze Phocabby Selfie Service!

VRIJDAG

THUISwageningen - Wageningen Storytelling Night #1

Vrijdag 29 september van 20:00 tot 22:00

On Friday the 29th of September join us for the cosiest new event in town! THUISwageningen opens its doors to host an array of storytellers from near and far for a night that will carry you away and leave you entranced.

Also, Momma makes soup, so don't miss out!

INFO:
Date: 29/09/17
Doors Open at 19:30
Stories Start at 20:00
Location: Thuis, Stationsstraat 32, Wageningen

TICKETS: 5€
SOUP: 4€

Join the Journey & Share the Story !

Cafe Loburg - Grim Tim

Vrijdag 29 september van 23:00 tot 02:00

Vuige alternatieve (blues) rock die je niets anders laat doen dan swingen! Poppodium 013 riep ze al eens uit tot Nederlands hoop in bange dagen, de heren sluiten zich daar graag bij aan! Inmiddels tourde de band al met Birth of Joy en deelde zij het podium met o.a. Editors, Wolfmother, Electric Citizen, Navarone.

In september komt de nieuwe single 'Lonely But I've Got This' uit en gaat de band op pad met Popronde 2017, aan het einde van Popronde brengt de band nog een nieuwe single uit om vervolgens in 2018 verder te gaan op eigen houtje met een volledig nieuwe plaat!

http://grimtim.com/

DATUM: vrijdag 29 september
TIJD: 23:00 uur
ENTREE: gratis

ZATERDAG

Theater Junushoff - FestivaLatino Wageningen

Zaterdag 30 september van 14:00 tot 02:00

Op zaterdag 30 september organiseren wij een grote culturele dag voor iedereen in Wageningen die interesse heeft in de Latijns-Amerikaanse en Caribische Cultuur. Maak kennis met verschillende dans- en muziekoptredens uit diverse landen uit Latijns-Amerika. Een dag waar je kunt genieten van dans, muziek en cultuur.

***LINE UP***
Fashion Show
Dansgroep Xochiquetzal (Mexico)
Dansgroep Bolivia Minka (Bolivia)
Madlot (Nederland)
Miguel Osorio y su Banda (Colombia)
Bocadillos/Snacks Latinoamericanos

Theater Junushoff - FestivaLatino Wageningen

Zaterdag 30 september van 19:30 tot 02:00

Op zaterdag 30 september organiseren wij een grote culturele avond voor iedereen in Wageningen en omgeving die interesse heeft in de Latijns-Amerikaanse en Caribische Cultuur.
Maak kennis met verschillende dans- en muziekoptredens uit diverse landen uit Latijns-Amerika. Een dag waar je kunt genieten van dans, muziek en cultuur. → Binnenkort meer info over de muzikale line-up!!

Subscribe to Evenementen in de maand september, 2017