Alle geplande evenementen

VANDAAG

LUCA - Biotechnofeest

Donderdag 22 maart van 22:00 tot 03:00

Ben je helemaal klaar met de carnavalnummers en meezingers? Heb je zin in om lekker uit je plaat te gaan? Dan is er goed nieuws! Op 22 maart komt Mendre speciaal naar Wageningen, want dan is het Bio-Technofeest in LUCA! Entree is slechts EUR2,50 als je lid bent van B.V.W. 'Biologica' of CODON en EUR3,50 voor niet leden. Hier zit een gratis drankje bij inbegrepen. We hopen je dan te zien!

ZATERDAG

De Wilde Wereld - Lente Dansfeest: Swing into Spring

Zaterdag 24 maart van 21:30 tot 02:00

Op zaterdag 24 maart organiseert OGDD “Onze Generatie Draait Door” een lente dansfeest in theater “De Wilde Wereld” in Wageningen.

Tijd: 21:30 uur – 02:00 uur Entree: € 5,00

OGDD - "Onze Generatie Draait Door" staat voor blijven swingen voor veertigers, 25plussers, vijftigers en alles wat er verder bij past. Liefde voor de pure muziek. Een gezellige avond waarnaar je zowel met een groep als in je eentje uit kunt gaan. Een redelijk vroege start (21:30 uur), om ook aan de groep die geen nachtbraker meer zijn een volwaardige swingavond te bieden.

DJ’s Jan en Wiebe zullen deze avond zorgen voor een gevarieerd aanbod van dansvloerdwingende muziek uit onze westerse wereld. Deze keer net als bij het top2000 feest weer met filmbeelden uit de rijke muziekhistorie.

En bij de lente horen warme klanken. Het is OGDD via hun muzikale contacten gelukt om voor deze avond één van de sleutelfiguren binnen de wereldmuziek scene van Nederland vast te leggen: Francis de Souza DJ , booker en muziekprogrammeur.

Francis is regelmatig deejay onder de naam DJ Francesco. Zijn smaak is heel breed maar zijn hart ligt toch vooral bij Afrikaanse en Caribische muziek. Hij staat er garant voor dat je je op 24 maart bij OGDD kunt opwarmen aan tropische ritmes uit de halve wereld. Denk daarbij vooral aan vintage klanken uit de seventies, en muziekstijlen als soukous, cumbia, cadence, afrobeat, semba en highlife. Van Angola tot Haïti, en van Colombia tot Ethiopië. Een wereld vol parelende gitaren, stuwende bassen, funky percussie en gierende orgeltjes. Stil staan is geen optie !!!

DJ Francesco is al ruim 25 jaar actief in de wereldmuziek, ondermeer als muziekprogrammeur, festivalorganisator, impresario en radiomaker. Zo werkte hij o.a. als muziekprogrammeur voor het Tropentheater (Amsterdam) en RASA (Utrecht), als booker en drijvende kracht bij Earth Beat en als muziekprogrammeur bij het Houtfestival in Haarlem en multicultureel podium voor wereldmuziek / jazz / cross-over / pop en folk “De X” in Leiden. En Francis is één van de ambassadeurs en smaakmakers van de community van het Amsterdamse Paradiso: “Ticket to the Tropics”.

Voor meer informatie zie: www.ogd.nl Hier kunt u alles lezen over waarvoor de organisatie staat, wie ze zijn (over ons), de muziekkeuze, agenda etc.

Café Loburg - Tom Erics & The Funk Machine

Zaterdag 24 maart van 23:00 tot 03:00

After the success at Woetstok Wageningen 2017 with the Simon & Garfunkel Tribute 'Sound of Simon', Tom Erics launched a new and different project that will make you move your feet!

This concert is the beginning of a new series of Funk, Soul and R&B sessions at Café Loburg.

Tom (Keys/Vocals) will be supported by Malte Lessmann (drums) and Asha Vergeer (Vocals).

Let's come together to celebrate, dance, listen, have a drink and a great night!

DATUM: zaterdag 24 maart 2018
TIJD: 23:00 uur
TOEGANG: 3 euro

APRIL 2018

KSV - Open feest

Donderdag 5 april van 23:00 tot 05:00

MEI 2018

Wageningen - Bevrijdingsfestival Gelderland 2018

Zaterdag 5 mei van 12:00 tot 01:00

5 mei is de dag van de Bevrijding en ook de dag van de Vrijheid. Wij realiseren ons op die dag dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, dat het de verantwoordelijkheid is van iedereen om vrijheid in stand te houden en te delen. Het is een dag waarop mensen zich ook solidair tonen met mensen die nu niet in vrijheid leven.

KSV - Open feest

Donderdag 24 mei van 23:00 tot 05:00

JUNI 2018

KSV - Open feest

Donderdag 14 juni van 23:00 tot 05:00

Torckpark - Woetstok Wageningen 2018

Zaterdag 30 juni van 13:00 tot 00:30

Op zaterdag 30 Juni 2018 zal Woetstok Wageningen het eerste lustrum gaan vieren. Inderdaad de 5de Woetstok alweer!
Wederom zal een team van enthousiaste organisatoren hun schouders onder dit festival zetten, ondersteund vanuit LoburgLive.
Het thema voor Woetstok 2018 wordt: “80s/90s”.

Het festival is gratis toegankelijk, eten en drinken betaal je met gewone euro's en ieder kraampje heeft zijn eigen relaxte prijzen voor hun fantastische producten.

Er zullen diverse foodtrucks, barista's, een kapper en merchandise aanwezig zijn. Een dag vol zon, muziek, lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid. De bands zullen vertolkt worden door Wageningse artiesten en we hebben met 13 bands een hele gave en gevarieerde line-up.

Voor het vijfde jaar in het Torckparck in Wageningen. De ideale plek om lekker op je picknickkleedje te genieten van heerlijke muziek, vol gezelligheid en lekker eten. Kom met al jouw vrienden en vriendinnen mee genieten van wat weer een fantastische dag belooft te worden!

LOCATIE: Torckpark Wageningen
DATUM: zaterdag 30 juni
TIJD: 13:00 uur
TOEGANG: gratis

Subscribe to Alle geplande evenementen